Premier League

United-manager før Liverpool: Det bliver ikke meget større

Ole Gunnar Solskjær ser frem til den historiske storkamp mellem Manchester United og Liverpool. Det er et opgør af meget stor betydning, fastslår han.

Den norske kulttræner forventer, at spillerne giver alt for at hive sejren hjem mod Liverpool. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær glæder sig til kampen mod Liverpool i aften. Han forventer, at spillerne giver alt for at hive sejren hjem i det traditionsrige opgør.

Sådan lyder det fra nordmanden til Manchester Uniteds hjemmeside.

– Når du som fodboldspiller har muligheden for at tage Manchester United-trøjen på og spille hjemme mod Liverpool, så bliver det ikke meget større. Det er et privilegium, en ære og et stort ansvar at spille en sådan kamp som spiller. Det handler om at give alt for sine holdkammerater, som gjaldt det livet, fortæller den norske manager, Ole Gunnar Solskjær, og fortsætter om Liverpool som modstander:

– Selvom vi ikke kan lide at sige det, er de en meget, meget god klub. Deres historie og de interne kampe vi har haft gennem årene har været fantastisk – og forhåbentligt vinder vi aftenens strid, afslutter han.

Læs også: Du er vågnet op til årets bedste fodboldsøndag – få overblikket her!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P