1 min læsningTidligere landsholdsspiller om Mount: Han er en af de bedste i landet

Chelsea FC udraderede Norwich City med cifrene 7-0, i en kamp der endte Mason Mounts måltørke. Dertil forstår Premier League-legenden Joe Cole ikke, hvorfor nogle tvivler på hans egenskaber.

1 min læsning
Mason Mount glæder sig over sit første hattrick for Chelsea FC og sæsonens første scoringer. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix.

Efter Chelsea FC’s ødelæggende sejr på 7-0 over Norwich City havde midtbanespilleren Mason Mount mere at fejre end sejren. Han formåede nemlig at nette tre gange for The Blues, og kunne dermed fejre sit første hattrick for klubben. 

Det har fået den tidligere Chelsea-midtbanespiller, Joe Cole til at sætte nogle ord på Mounts ’enestående’ evner. 

– Han får ikke den ros han fortjener. Han er blevet en af de mest fremragende spillere i landet og der er et væld af engelske landsholdsfans, der ikke forstår det. Jeg har ikke mødt en tidligere spiller eller træner, der har noget dårligt at sige om ham, siger Joe Cole ifølge Daily Mail til engelske BT Sport.  

Læs også: Top mod bund: Chelsea forbliver etter efter ren promenadekørsel mod Norwich

Ligesom Joe Cole forstår den tidligere Chelsea-angriber Chris Sutton heller ikke, hvorfor nogle England-fans har mistro til hans evner.

– Han er sådan en alsidig og fantastisk spiller og jeg forstår ikke at engelske fans tvivler på ham, siger Chris Sutton til BT Sport. 

Den 22-årige Chelsea spiller har fået en fremtrædende rolle siden manageren, Thomas Tuchel, kom til klubben. Trods konkurrence, hvor navne som Werner, Ziyech og Pulisic dyster om de offensive pladser, er Mount oftest at finde i startopstillingen. 

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer