1 min læsningScoring af Yussuf Poulsen sendte Leipzig i top seks

Yussuf Poulsen blev indskiftet fra 2. halvlegs start og bragte herefter sit hold på sejrskurs i Bundesligaen.

1 min læsning
Yussuf Poulsen
Yussuf Poulsen kom søndag på måltavlen for RB Leipzig. Foto: Jan Woitas/AP/Ritzau Scanpix

RB Leipzig har fået en tvivlsom start på denne bundesligasæson efter holdet denne sommer skiftede cheftræner. Lørdag eftermiddag fik man så besøg af oprykkerne fra Greuther Fürth, der blot har hentet et point i sæsonens otte første kampe.

Her måtte den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen dog starte på bænken for hjemmeholdet, ligesom han har gjort det i størstedelen af kampene i denne sæson, men fra 2. halvlegs start blev han indskiftet ved stillingen 0-0. Og det skulle vise sig at være en god disposition fra holdets amerikanske manager Jesse Marsch.

1-0 gjorde Poulsen det nemlig til blot to minutter senere, og han var dermed med til at kickstarte RB Leipzigs blot fjerde sejr ud af ni mulige i denne bundesligasæson.

Kampen endte med en hjemmesejr på 4-1 og betyder samtidig, at Bo Svenssons Mainz hopper ud af top seks-regnskabet i Bundesligaen.

Læs også: Bo Svenssons Mainz spillede sig i top seks efter fantomstart og storsejr

Andetsteds tog Freiburg en flot udesejr på 0-2 over Wolfsburg, hvilket betyder, at udeholdet kravler op i top tre. Blot tre point efter Bayern München på førstepladsen.

Læs også: Bayern og Dortmund pligtsejrede mod dansker-klubber

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer