Bo Svenssons Mainz spillede sig i top seks efter fantomstart og storsejr

Fra det 10. til det 26. minut havde Mainz scoret tre gange mod Augsburg, og det grundlagde sejren til Bo Svenssons mandskab.

Bo Svensson og Mainz kom fredag tilbage på sejrskurs efter holdet ikke har vundet i de seneste fire bundersligakampe. Foto: Bernd Thissen/AP/Ritzau Scanpix

Der var blot spillet 26 minutter før Mainz havde bragt sig foran med 3-0 fredag aften, da de i Bundesligaen tog imod Augsburg på Mewa Arena.

Derfor havde det heller ikke den store betydning, at Augsburg midtvejs i anden halvleg reducerede til 3-1. Mainz svarede nemlig hurtigt tilbage med en scoring til 4-1.

Ved denne stilling og efter 76 minutters spil blev danske Marcus Ingvartsen så indskiftet for hjemmeholdet, mens udeholdet kort forinden indskiftede en anden dansker. Nemlig Mads Pedersen.

Det gjorde dog ikke det store for kampen, da der ikke blev scoret flere mål herefter.

Sejren og de tre point betyder, at Bo Svenssons mandskab hopper fem pladser frem i tabellen og kravler op i top seks i kampen om de europæiske pladser.