1 min læsningFra en tidligere United-keeper til en nuværende: David de Gea er årtiets bedste i klubben

Den tidligere polske Manchester United-målmand, Tomasz Kuszczak, mener, at David de Gea er årtiets bedste spiller i klubben.

1 min læsning
Ifølge Tomasz Kuszczak, der har spillet seks sæsoner i klubben, er de Gea årtiets bedste spiller for 'de røde djævle'. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Den spanske målmand, David de Gea, fejrer i år sit tiende år i Manchester United. Ifølge den tidligere United-keeper, Tomasz Kuszczak, er han den bedste og mest betydningsfulde spiller for klubben gennem det årti.

– Denne sæson og de ti foregående har David (de Gea, red.) været en nøglespiller for holdet. Han har altid hjulpet klubben til at få de bedste resultater, fastslår Kuszczak ifølge Manchester Evening News.

– For mig at se, er han en helt, som de ikke kan undvære. Hans præstationer i indeværende sæson har været fra øverste hylde. Hver gang jeg ser ham spille, er han garant for én eller to redninger, der kan være med til at ændre kampenes udfald, siger den tidligere United-målmand og fortsætter:

– Det er, hvad man kan forvente af verdensklasse målmænd. Du behøver ikke redde 20 bolde – det vigtigste er, at redde to eller tre bolde, der kan være med til at hjælpe holdet til sejr. Det formår han lige i øjeblikket – og set i et større perspektiv, er det også noget han har gjort i de sidste mange år, afslutter han.

Læs også: Arsenals midtbanedynamo er lykkelig efter sin første scoring for klubben

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer