1 min læsningSabbi er tilbage for OB: Glæder mig helt vildt

Emmanuel Sabbi har overstået sin ene karantænedag og glæder sig derfor over, at han igen kan hjælpe sine holdkammerater, når OB møder Silkeborg IF på udebane søndag.

1 min læsning
Sabbi
Sabbi er tilbage efter endt karantæne mod Silkeborg søndag eftermiddag. Foto: Mathias Blohm

En af OB’s helt store profiler Emmanuel Sabbi er tilbage for den fynske klub efter endt karantæne, når der søndag venter en svær udekamp mod oprykkerne fra Silkeborg. Noget, amerikaneren glæder sig over. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Det var ikke rart at se kampen fra tribunen. Som spiller vil du altid spille, og når du er fit, men alligevel ikke kan spille, så er det ekstra irriterende. Det var ikke sjovt at se os tabe (til Randers FC, red.), og jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne have hjulpet holdet. Nu er jeg tilbage fra karantænen, og jeg glæder mig helt vildt til, at jeg igen kan hjælpe holdet, siger Emmanuel Sabbi til OB’s hjemmeside og forventer, at OB kan tage sejren i det midtjyske.

– Vi arbejder hårdt hver dag, og selvom vi tabte en tæt kamp mod Randers, så har vi stadig en stor tro på os selv. Jeg synes, at vi over sæsonen er blevet bedre. Flere og flere ting virker for os i kampene, og jeg tror helt klart på, at vi kan tage tre point med hjem til Odense.

Læs også: Efter superligagennembrud som 29-årig: Fodbold har altid betydet meget, men nu er der noget, som er endnu vigtigere

Kampen mellem Silkeborg IF og OB starter søndag klokken 14 og kan følges på Eurosport 2 og discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer