1 min læsningKimmich siger “nein”: Vil ikke vaccineres for corona

Bayern Münchens Joshua Kimmich fortæller i et interview med et tysk medie, at han ikke ønsker at blive vaccineret imod corona, som det ser ud lige nu.

1 min læsning
Joshua Kimmich har forståelse overfor de folk, der ikke forstår, hvorfor den tyske landsholdsspiller ikke er blevet vaccineret. Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix.

Bayern München vandt lørdag eftermiddag over Hoffenheim med hele 4-0. Her spillede tyske Joshua Kimmich hele kampen for de forsvarende tyske mestre.

Efter kampen blev Kimmich interviewet af det tyske medie Bild, hvor det ikke ligefrem var sejren, der var det store fokus.

Tidligere lørdag kom det nemlig frem, at Kimmich har valgt ikke at ville corona-vaccineres på nuværende tidspunkt, og det fik den tyske landsholdsspiller lov til at fortælle om over for Bild.

Bild kunne tidligere i dag fortælle, at du ikke er vaccineret. Er det rigtigt?
– Ja, det er rigtigt.

Hvorfor?
– Fordi jeg ønsker at vente til, at der har været nogle længere studier på det. Alligevel er jeg dog klar over det ansvar, som jeg har. Selvfølgelig overholder jeg den gode hygiejne. Det er også sådan, at de spillere, som ikke er vaccineret, bliver testet hver anden eller tredje dag.

Vil du stadig gerne vaccineres på et tidspunkt i fremtiden?
– Ja, det vil jeg helt sikkert overveje. Det er derfor, at jeg ikke udelukker, at jeg slet ikke bliver vaccineret. Det handler blot om de fakta, som jeg stadig har min tvivl om. Derfor er det stadig meget muligt, at jeg bliver vaccineret i fremtiden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer