1 min læsningKent Nielsen før OB-møde: De har x-factor i deres offensive linje

Kent Nielsen har udtaget sin trup, som er identisk med den, som de havde med til Viborg forrige fredag. Han roser endvidere morgendagens modstandere fra Odense for særligt deres offensive formåen.

1 min læsning
Kent Nielsen opfordrer silkeborgenserne til at møde talstærkt op, når oprykkerklubben tager i mod OB på hjemmebane. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Silkeborg-boss Kent Nielsen har udtaget truppen til kampen mod OB i morgen, hvor der ikke er nogen ændringerne siden sidst. Den karismatiske træner forventer endvidere en tæt kamp mod ‘de stribede’, når de i morgen gæster Jysk Park i Søhøjlandet.

– Vi forventer, at det bliver en tæt kamp mod OB, men det er ikke anderledes end stort set alle andre Superliga-kampe. Det ER bare en tæt række (…). Men der er ingen tvivl om, at vi skal være på tæerne, for OB har nogle spændende kvaliteter og en del X-factor især i offensiven, hvor de både individuelt og kollektivt bringer kreativitet og fart. I det hele taget har OB mange gode boldspillere, og vi må forvente, at vi kommer til at forsvare os i perioder, siger cheftræneren til Silkeborgs hjemmeside.

– Vi ser stærke ud og kommer med masser af selvtillid, og vi går som til alle kampe efter en sejr. Endeligt vil jeg igen opfordre til, at der kommer så mange som muligt og bakker holdet op, for vi har brug for al den støtte, vi kan få, understreger Kent Nielsen afslutningsvis.

Læs også: Brøndby-amerikaner ser frem til sit første derby

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer