1 min læsningXavi: Håber at blive Barca-træner

Xavi Hernández vil meget gerne træne FC Barcelona en dag, selvom han er glad i sin nuværende klub Al-Sadd.

1 min læsning
Xavi
Barca-ikonet Xavi håber at få lov til at stå i spidsen for sin tidligere klub som manager. Foto: Karim Jaafar/AFP/Ritzau Scanpix

Ronald Koeman har efterhånden været fyringstruet i FC Barcelona i en rum tid. Nu sætter en af de managers, der hyppigst bliver nævnt som topkandidat til posten ord på sine tanker om en tilbagevenden til Barca og Camp Nou. Nemlig den 41-årige Xavi Hernández, som i dag er træner i Qatar for Al-Sadd, hvor han har været siden 2019.

– Min idé og forhåbning er at træne Barcelona. Jeg har aldrig lagt skjul på, at det er mit mål og min drøm. Jeg ved ikke, om de får brug for mig eller ej – lige nu er jeg glad for at træne Al Sadd, siger Xavi i et interview med mediet 20 minutos og erkender, at han vil overveje det nøje, hvis hans tidligere klub kommer med et tilbud.

– Kommer der en mulighed, vil der blive kigget på det, og så vil der blive truffet en beslutning.

Læs også: Real Madrids største stjerne træner ikke med resten af truppen inden El Clásico

Xavi Hernández nåede som aktiv at spille 767 kampe for FC Barcelona, hvor han scorede 85 gange og leverede 185 assists.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer