Europæisk Fodbold

Priskes tropper tog det ene point med hjem fra Tyrkiet

Kampen startede med lyn og torden for Brian Priskes Antwerp, som dog måtte tage sig til takke med et 2-2 resultat i sidste ende mod Fenerbahce.

Fenerbahces angriber, Enner Valencia, blev både helt og skurk i aftenens opgør hjemme mod Antwerp. Foto: Ozan Kose/AFP/Ritzau Scanpix

Der var gang i løjerne til aften, da Fenerbahce tog imod Antwerp i en højintens kamp, der endte 2-2.

Viktor Fischer assisterede sin angrebskollega Mbwana Samatta allerede efter to minutter, og gav dermed Brian Priske en drømmestart.

Efter 21 minutter fik Fenerbahce dog udlignet, da Enner Valencia gjorde det til 1-1. Han gik dog hurtigt fra helt til skurk, da han et kvarter efter brændte et straffespark for hjemmeholdet. Selvsamme Valencia gjorde dog hurtigt skaden god igen, da han kort før pausen nettede til 2-1.

I anden halvleg kom Priskes drenge tilbage i opgøret, da Pieter Gerkens scorede til 2-2. Og det blev den sidste scoring i kampen.