1 min læsningGerrard før Brøndby-kamp: Det er et meget ærligt hold

Rangers manager Steven Gerrard udtaler, at han ikke undervurderer Brøndby forud for aftenens Europa League-kamp. Mens han ligeledes roser holdet for deres kollektiv.

1 min læsning
Steven Gerrard har stor respekt for Brøndby, som hans Rangers-hold i aften møder i Glasgow. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Rangers ikoniske manager, Steven Gerrard, har udvist stor respekt for Brøndby forud for aftenens Europa League-opgør i Glasgow.

Selvom det har haltet lidt i både Superligaen og Europa League for de gul/blå-spillere, vurderer Gerrard, at det er en klub, der er i fremgang.

– Jeg kender meget til Brøndby, for jeg har set mange kampe med dem i den seneste uge til ti dage. De startede ikke sæsonen så godt, men i de seneste tre-fire uger er de blevet stærkere og er ved at vende formen, siger han ifølge fanmediet 3point.dk på et pressemøde, hvor han anerkender, at de har et godt kollektiv:

– Det er et meget ærligt hold. De spiller med fem nede bagved og har en stærk trussel oppe foran, og der er god bevægelse på holdet. Vi skal kontrollere Brøndbys to forreste for at have en chance, for de er en stor trussel, afslutter Liverpool-legenden.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Du kan se kampen på TV3+ kl. 21:00 – og husk, at du altid kan holde dig opdateret i vores TV-guide.

Læs også: Brøndbys Mikkelsen kan få europæisk debut: Det bliver fedt


Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer