1 min læsningOpoku så rødt mod Brøndby – nu er karantænedommen tildelt

Jerome Opoku fra Vejle ragede uklar med Brøndbys Christian Cappis i søndagens superligakamp. Nu er der tildelt to spilledages karantæne til Opoku for de voldsomme handlinger.

1 min læsning
Jerome Opoku så rødt mod Brøndby i søndags og kan nu se frem til to spilledage fra sidelinjen. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Den ghanesisk fødte Vejle-stopper, Jerome Opoku, ser nu frem til to spilledages karantæne efter det halvvoldsomme skub, han gav til Christian Cappis fra Brøndby i søndags. Det fastslår Fodboldens Disciplinærindsats i dag.

Kampens dommer, Mads-Kristoffer Kristoffersen, vurderede, at Opoku var alt for hensynsløs, idet han ramte Cappis i halsregionen, som virkede til at være med fuldt overlæg. Derfor indberettede Kristoffersen hændelsen, som en skærpende omstændighed. Der nu har fået Disciplinærinstansen til at fælde følgende dom.

– Fodboldens Disciplinærinstans finder, på baggrund dommerens indberetning, TV-optagelser af episoden og Vejle Boldklubs redegørelsen, at spilleren ved sit skub mod Brøndby IF-spilleren gør sig skyldig i voldsom adfærd.

– På denne baggrund vurderer Fodboldens Disciplinærinstans at spilleren skal tildeles en tillægsstraf på 36 karantænepoint, svarende til to spilledages karantæne. 

Hårdt prøvede Vejle skal fredag møde FC Nordsjælland, hvor den første sejr er i vente for de rødblusede.

Læs også: Vejle-anfører: Lige nu er det ikke sjovt

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer