3F Superligaen

Vejle-anfører: Lige nu er det ikke sjovt

Vejle var foran både 0-1 og 1-2 i udekampen mod de forsvarende mestre, men i sidste ende blev det til sæsonens tiende nederlag i sæsonen.

Vejle-spillerne var selvsagt skuffede efter søndagens nederlag til Brøndby. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Vejle havde søndag aften sat de forsvarende mestre fra Brøndby IF stævne på dennes hjemmebane, og det var en kamp, hvor de sejrsløse jyder længe så ud til at få point.

Vejlenserne var foran både 0-1 og 1-2, men på to sene scoringer ødelagde Mikael Uhre og Christian Cappis festen for Superligaens bundprop, der dermed stadig er uden sejre i indeværende sæson.

– Jeg synes vi gør mange ting rigtigt. Vi skulle være solide og tillade så mange chancer, og det synes jeg egentlig vi lykkes okay med. Samtidig synes jeg, at vi er farlige offensivt og gode på bolden, så der er selvfølgelig nogle ting, vi kan tage med videre, men lige nu er det ikke sjovt, sagde Vejle-anfører Jacob Schoop efter kampen til Canal 9.

– Det gør ondt, og jeg er selvfølgelig super ærgerlig. Jeg synes, vi gør mange ting godt i dag. Jeg synes faktisk, at vi er inde i en god periode, da de scorer til 2-2, så det gør ondt – det er lidt vores lod i øjeblikket, lyder det videre fra Schoop.

Med nederlaget bliver Vejle fortsat mere og mere isoleret i bunden af Superligaen, hvor de ligger absolut sidst med bare to point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P