2 min læsningLandsholdsrekord: Signe Bruun-show sendte Bosnien til tælling

Danmarks kvinder mødte her til aften Bosnien & Herzegovina i VM-kvalifikationen på Energi Viborg Arena, og det var en kamp, hvor der aldrig rigtig var tvivl om vinderen. Særligt takket være en brandvarm Signe Bruun.

2 min læsning

Danmark tog her til aften imod Bosnien & Herzegovina på hjemmebanen i Viborg, og det var et opgør, de kom sejrsrigt ud af. Takket været en ekstremt velspillende Signe Bruun, der scorede hele fem gange.

Allerede efter syv minutter kom danskerne foran på mål af Signe Bruun, der til dagligt spiller i franske Lyon, og som har taget det danske landshold med storm.

Efter et tungt dansk pres, kunne Bruun så blive dobbelt målscore, da hun nettede til 2-0 efter 28 minutter. Men den danske angriber var slet ikke færdig. Hun nåede nemlig at score to gange yderligere inden pausefløjtet, således at stillingen var hele 4-0.

Læs også: Elias Olafsson: Jeg føler mig som førstevalg

I anden halvleg var Bruun så på pletten for femte gang, da hun gjorde det til 5-0. Og så stoppede Bruun-målshowet ellers for en stund, men kun for at gøre plads til den netop indskiftede Mille Gejl, der nemt kunne score til 6-0.

Efter 76 minutter kunne Signe Bruun lade sig hylde, da hun forlod banen som den første dansker nogensinde, der har lavet fem kasser i samme kamp. Tenniscifre var ikke nok for de danske kvinder, som også kom foran med hele 7-0 på mål af stjernespilleren Pernille Harder.

I overtiden kunne Sara Thrige, der til dagligt tørner ud på A.C. Milan, lukke ballet til 8-0. Et resultat, der bringer Danmark op på en førsteplads i Gruppe E med en fantastisk målscorer på 23-0 efter de første tre kampe i VM-kvalifikationen.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!


Læs også: Opoku så rødt mod Brøndby – nu er karantænedommen tildelt

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer