1 min læsningHammershøy-Mistrati efter uafgjort i Tjekkiet: Vi ville mere end dem

Vito Hammershøy-Mistrati var glad for præstationen mod Jablonec, der endte med et 2-2 resultat. Han synes dog, at de havde fortjent mere.

1 min læsning
Mistrati og Randers FC kæmpede sig til ét point mod Jablonec. Foto: Scanpix/Ritzau.

Efter Jablonec-kampen, hvor Randers fik snuppet et 2-2 resultat med sig hjem, var Randers-profilen ikke helt tilfreds, selvom det var kronjyderne, der scorede i overtiden til sidst.

– Anden halvleg var svær, særligt fordi vi kom bagud efter 50 minutter. De var OK i deres omstillinger, men ellers synes jeg, vi var bedre end dem. Så jeg står faktisk her efter kampen og føler mig lidt skuffet. Vi ville mere på banen end de ville, siger Vito Hammershøy-Mistrati og erkender, at det ene point bestemt var brugbart.

– Nu er vi pisket til at vinde i returkampen, og det er en kamp, jeg glæder jeg mig til, afslutter han.

Læs også: Odey blev dobbelt målscorer i europæisk Randers-remis

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer