Odey blev dobbelt målscorer i europæisk Randers-remis

Tre point i kampen mod tjekkiske jablonec i Conference League ville i den grad forbedre Randers FC’s chancer for avancement i turneringen. Kronjyderne kan takke Stephen Odey for ét enkelt point i kampen, da han konverterede et sent straffespark til mål.

Randers FC har gjort god figur i europæisk sammenhæng i år. Foto: Vit Cerny/Reuters/Ritzau Scanpix

Randers FC fik ét point med hjem fra aftenens Conference League-opgør mod tjekkiske Jablonec, hvor kronjyderne med en sen scoring klarede uafgjort.

Jablonec åbnede måltavlen med en flot hælscoring til 1-0, men Randers fik hurtigt svaret igen, da Stephen Odey udlignede til 1-1 efter målmands-kiks.

Jablonec bragte sig efter pausen på sejrskurs med scoringen til 2-1 i 53. minut, og tjekkerne fortsatte deres pres mod Randers-forsvaret, hvilket endte med to skud på træværket i anden halvleg.

Randers fik ikke for alvor spillet sig frem til nogle større chancer i anden halvleg, men i kampens overtid fik Randers tilkendt et straffespark, som Odey vekslede til en scoring til slutresultatet 2-2.

Der var samtidig dansk islæt i puljens anden kamp, hvor Peter Vindahl holdt AZ Alkmaars bur rent i 0-1-sejren over CFR Cluj.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!