2 min læsningBrøndbys Mikkelsen kan få europæisk debut: Det bliver fedt

Thomas Mikkelsen kommer højst sandsynligt til at stå i målet for Brøndby, når de i aften skal møde Rangers i Europa League. Og andenmålmanden håber på europæisk debut.

2 min læsning
Thomas Mikkelsen blev passeret to gange mod Vejle i søndagens 3-2 sejr. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Thomas Mikkelsen er 38 år, og den nye Brøndby-målmand har endnu ikke spillet med en europæisk kamp i sin karriere. Men i aften kan det ændre sig, da han højst sandsynligt tager pladsen i Brøndby-målet i fraværet af Mads Hermansen, der er ude med en skade. Mikkelsen glæder sig til opgøret.

– Europæisk debut for en mand i min alder – og det må jeg godt sige. Jeg havde ikke lige regnet med at skulle spille sådanne kampe, men det var derfor, jeg kom til Brøndby IF i sommer. Det var håbet om at komme til at det, siger den tidligere Lyngby-målmand til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Uhre om Rangers: Vi kan lave noget godt

Brøndby har også 19-årige Jonathan Ægidius med i truppen, men det er nok rutinen, der bliver valgt frem for ungdommen, i form af Thomas Mikkelsen, der også startede i målet i søndagens 3-2 sejr over Vejle i Superligaen.

Det bliver en larmende kulisse de danske mestre går indtil på Ibrox Stadium i Glasgow, og truppen glæder sig ifølge Mikkelsen.

– Det er en fantastisk fornemmelse, og jeg tror, jeg kan tale for hele truppen, når jeg siger, at vi glæder os. Det bliver fedt at omkring 1600 Brøndby-fans tager herover, og vi er klar til kampen. Der bliver nok lidt mere knald på vores boks end mod Vejle i søndags, så det bliver en hård kamp for os alle sammen, men det bliver fedt, siger Thomas Mikkelsen.

Kampen mellem Rangers og Brøndby spilles klokken 21 og kan ses på TV2 Sport X.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer