1 min læsningPreben Elkjær revser Solskjær og United

Preben Elkjær er bestemt ikke imponeret over Ole Gunnar Solskjærs arbejde i Manchester United, hvor holdet for tiden halter gevaldigt.

1 min læsning
Preben Elkjær er bestemt ikke imponeret over Ole Gunnar Solskjærs arbejde i Manchester United. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Senere i aften tager Manchester United imod Atalanta hjemme i Champions League. Forud for denne kamp har Preben Elkjær sat et par ord på Manchester Uniteds nuværende situation. Noget, den danske fodboldekspert ganske enkelt ikke er imponeret over. Det fortæller han i TV3 Sport-studiet inden kampen.

– Der er jo så meget uro, for det er jo ikke det, man forventer af en spillertrup, som er en af verdens bedste. Det er vi nødt til at sige. Der er så mange gode fodboldspillere i den trup hos Manchester United. Klagen er jo, at Ole Gunnar Solskjær ikke får det ud af dem, som man kan forvente. Og det må vi jo bare give folk ret i, siger Preben Elkjær blandt andet.

Seneste tabte storklubben også med 4-2 til Leicester i Premier League. En kamp, den tidligere danske landsholdsbomber var rystet over at se. Og her giver han særligt én mand skylden for dette.

– Jeg sad og så kampen (mod Leicester senest, red.), og det var virkelig rystende at se så godt fodboldhold, eller spillermateriale må jeg hellere sige, for et godt fodboldhold er det ikke. Man spiller ikke sammen. Man har ikke en plan. Man presser ikke sammen. Man forsvarer ikke sammen. De forreste løber lidt for sig selv. De midterste løber for sig selv. Der er så mange ting, man kan tage fat i hos Manchester United i øjebliket, og i sidste ende peger alt jo hen på træneren, siger Preben Elkjær.

Læs også: Medie: Manchester-klubber vil have spansk Bundesliga-profil

Kampen mellem Manchester United og Atalanta starter klokken 21 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer