Europæisk Fodbold

Niels F. inden Rangers-møde: Drømmer om europæisk efter jul

Selvom Brøndby stadig har årets første europæiske sejr til gode, går cheftræner Niels Frederiksen stadig efter at repræsentere de rød/hvide farver internationalt på den anden side af jul og nytår.

I morgen aften står Brøndby foran deres tredje kamp i Europa League-gruppespillet, når skotske Rangers byder indenfor på Ibrox i Glasgow.

Danskerne går ind til opgøret med en 3-2 sejr på hjemlig grund frisk i erindringen, men efter to europæiske kampe er det blot blevet til et enkelt point. Det får dog ikke cheftræner Niels Frederiksen til at hejse det hvide flag og skyde muligheden for videre avancement i sænk.

– Det ser svært ud lige nu, men vi vil selvfølgelig gerne videre fra gruppen, fortæller han til campo.dk.

– Vi vil frygtelig gerne have europæiske kampe at se frem imod efter jul, og det kræver som minimum at vi bliver nummer tre i gruppen. Det er det vi går efter, siger Niels Frederiksen, og tilføjer, at han er blevet klogere på sin trup i løbet af de seneste måneder.

Læs også: Brøndby-spiller efter comeback: Jeg var ganske rolig

– Vores europæiske opgør har vist mig at vi sagtens kan være med, men også, at vi skal spille op til vores ypperste i tæt på 90 minutter, for at få noget med fra kampene.

– I de europæiske kampe investerer vi mere i det defensive end vi gør i Superligean, og så gælder det i højere grad om at være skarpe foran mål og kende sin besøgelsestid i felterne, når du møder så store og gode modstandere, som vi gør nogle torsdage i dette efterår, afslutter cheftræneren.

Brøndby har meddelt, at godt 1.600 fans tager turen til det skotske og bidrager til kulissen på Ibrox torsdag aften. Der er kickoff kl. 21.00.

Læs også: Steve Bruce taler ud efter Newcastle-afskedigelse

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P