1 min læsningBo Henriksen om Røde Stjerne-opgør: Det er en lille finale for os

FC Midtjylland-træner, Bo Henriksen, ser frem mod torsdagens vigtige Europa League-opgør, hvor Røde Stjerne kommer på besøg.

1 min læsning
Superliga FC Midtjylland årsregnskab
Der venter FC Midtjylland en stor opgave, når formstærke Røde Stjerne kommer på besøg i Europa League på torsdag. Foto: Scanpix/Ritzau.

FC Midtjylland byder i torsdagens Europa League-opgør serbiske Røde Stjerne velkommen på MCH Arena.

Midtjyderne har efter de første to spillerunder i Champions League skrabet ét point sammen, så en sejr i morgen er ifølge FC Midtjyllands træner, Bo Henriksen, vigtig.

– Det er en lille finale for os. Vi skal ud at vinde i morgen. Der skal angribes og arbejdes. Vi skal vise energi og power, og vi glæder os helt vildt, fortæller Bo Henriksen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Det serbiske hold har lagt godt fra land i Europa League, hvor de har vundet deres to kampe, og Bo Henriksen anerkender Røde Stjernes kvaliteter.

– Vi ved, at de kommer med en ekstremt stærk defensiv. Men vi skal være opmærksomme på, at vi skal op at score. Det er der, vores fokus ligger, og det tror jeg også, vi kommer til. Vi skal nok lave de kasser, der kommer til at afgøre kampen. Det er jeg sikker på, sagde Bo Henriksen.

Kampen mellem FC Midtjylland og Røde Stjerne spilles torsdag klokken 18:45 og kan følges på TV 2 Sport og TV 2 Play.

Læs også: Firemålsskytte vinder første kamp for Leicester i Europa League

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer