1 min læsningGuardiola slår fast: Palmer bliver her!

Efter Cole Palmers første scoring i Champions League, talte Pep Guardiola om hans fremtid i klubben.

1 min læsning
Cole Palmers mål var aftenens højdepunkt, da Manchester City trynede Club Brügge. Foto: John Thys/AFP/Ritzau Scanpix.

Cole Palmer scorede i aftenens kamp til 4-0, da Club Brügge blev besejret med 5-1 i Champions League. I weekenden var han også i fokus, da han både spillede i Premier League og lavede hattrick for Manchester Citys U23-hold. Pep Guardiola afviser, at den unge englænder skal udlejes.

– Det skal han absolut ikke. I dag havde vi 17 spillere, så vi har ikke nok. Jeg regner med, at han skal blive her hele sæsonen. Cole har en særlig på kanten af feltet. Når han har bolden der, så ender den oftest bagerst i nettet. Dét er ikke nemt at finde sådan en kvalitet, siger Pep Guardiola på pressemødet efter aftenens opgør.

Guardiola ser også en stor fremtid for Cole Palmer i Manchester City, men mener at de skal bruge en særlig strategi.

– Vi skal være rolige og tålmodige, som vi var med Foden. Hans plads er på andenholdet, men samtidig træner han med os og lærer rytmen og holdet at kende. Han er selvfølgelig en fremtidens mand, slutter Guardiola.

Manchester City skal i weekenden møde Brighton på udebane i en direkte kamp om Premier Leagues tredjeplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer