1 min læsningHermansen scannes mandag – håber at spille på torsdag

Brøndbys førstemålmand, Mads Hermansen, scannes mandag eftermiddag for den ankelskade, han pådrog sig med det danske U21-landshold. Målmanden er optimistisk i forhold til at komme i kamp snart.

1 min læsning
Brøndby IF målmand, Mads Hermansen, skal scannes mandag eftermiddag og håber på snart at kunne spille igen
Mads Hermansen blev skadet for det danske U21-landshold. Han scannes mandag eftermiddag og håber på at blive klar senere på ugen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndbys første målmand missede superligakampen mod Vejle Boldklub søndag aften med en ankelskade, men han kan være hurtigt på vej tilbage.

Hermansen, der pådrog sig ankelskaden med det danske U21-landshold, scannes senere i dag mandag, og han er optimistisk i forhold til at komme hurtigt tilbage i kamp. Måske allerede i denne uge, hvor der både venter et Europa League-opgør ude mod Rangers FC og efterfølgende Derby-day i Superligaen mod F.C. København.

– Jeg skal over og scannes her klokken 14.30 (mandag, red.). Jeg mærker stadig til det, men heldigvis aftager det dag for dag, så jeg har stadig forhåbninger om at spille på torsdag. Og søndag, for den sags skyld, siger Mads Hermansen til campo.dk efter mandagens træning.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

– Scanningen giver heldigvis svar med det samme, så om nogle timer er jeg og den fysiske stab en del klogere på skadens omfang, og om det er muligt at komme i aktion i løbet af ugen.

Mads Hermansens skade stammer fra U21-landsholdet, hvor han var med i den netop overståede landsholdssamling. Hermansen spillede den første kamp men missede landsholdets anden kamp mod Belgien.

– I kampen mod Skotland fik jeg et vrid i den ene fod og beskadigede trædepuden under hælen, siger Hermansen.

Mads Hermansen har været klart førstevalg på målmandsposten i Brøndby i denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer