1 min læsningFyringstruede Steve Bruce: Spørg en anden

Det blev hverken til sejr eller point til Newcastle i deres første kamp under det nye ejerskab fra Saudi Arabien, og med et forholdsvis klart nederlag til Tottenham ligner manager Steve Bruce mere og mere en færdig mand.

1 min læsning
Steve Bruce græmmer sig efter en af i alt tre Tottenham-scoringer i søndagens kamp. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var ikke vanskeligt at fornemme, at der søndag var nye toner i Newcastle, da de tog imod Tottenham i den første kamp siden den saudiarabiske overtagelse.

Læs også: Bekræftet: Newcastle opkøbt af saudiarabere

Tonerne var hurtige og forventningsfulde, og det blev ikke mindre, da Callum Wilson allerede efter to minutter bragte værterne foran 1-0 i hjemmekampen mod Tottenham. Hurtigt blev der dog langt en dæmper på begivenhederne i Newcastle, da Tottenham først udlignede til 1-1 og siden også kom foran både 1-2 og 1-3, inden gæsterne til sidst i kampen forærede Newcastle et trøstemål til 2-3.

Nederlaget mindsker bestemt ikke presset på Newcastle-manager, Steve Bruce, der i kampen rundede en skarp milepæl i sin trænerkarriere. Det var nemlig hans kamp nummer 1000 i spidsen for et fodboldhold, men det kan også vise sig at blive hans sidste – i hvert fald i denne omgang. Selv vil Bruce ikke rigtigt forhold sig til de mange fyringsrygter.

– Det må du hellere spørge en anden om. Jeg venter, indtil de (ejerne, red.) finder det passende, og så må vi se, hvad de vil sige, lyder det ifølge The Guardian fra Steve Bruce.

Læs også: Lynscoring ikke nok for Newcastles nye ejere

Stev Bruce har været ansat som manager i Newcastle siden juli 2019. Tidligere har han stået i spidsen for blandt andre Aston Villa, Hull City, Sunderland, Wigan og Birmingham City.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer