1 min læsningBo Henriksen om skadet topscorer: Ser ikke voldsomt godt ud

FC Midtjylland måtte søndag nøjes med et enkelt point mod FC Nordsjælland, men midtjydernes helt store profil i efteråret – topscorer Junior Brumado – måtte undervejs udgå med en skade, og lige umiddelbart er nyhederne ikke gode fra FCM-lejren.

1 min læsning
Junior Brumada scorede en enkelt gang mod FC Nordsjælland. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Søndagens kamp mod FC Nordsjælland kan vise sig at blive ganske bekostelig for FC Midtjylland.

Klubben fra Herning-Ikast tabte med 2-2-resultatet to vigtige point i mesterskabskampen, og så kan en skade til klubbens og superligaens topscorer, Junior Brumado, vise sig at gøre det ene point endnu mere dyrtkøbt for midtjyderne.

– Nu skal han scannes. Det er anklen. Det ser ikke sådan voldsomt godt ud, og det er er selvfølgelig et slag for os. Nu må vi se, hvor lang tid han er ude, men det er selvfølgelig ikke så sjovt, lød det efter kampen fra Bo Henriksen til TV3 Sport.

Læs også: FC Midtjylland igen i problemer i Farum

Junior Brumado scorede selv en enkelt gang i kampen mod FC Nordsjælland og kom dermed op på syv sæsonscoringer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer