2 min læsningFC Midtjylland igen i problemer i Farum

FC Midtjylland har haft det svært på udebane mod FC Nordsjælland, og i begge de to klubbers opgør på Right to Dream Park i sidste sæson måtte ulvene tage hjem til det midtjyske med uforrettet sag og nul point. Igen søndag havde mesterskabsfavoritterne alvorlige problemer mod de hurtige nordsjællænder.

2 min læsning
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Det var Superligaens formmæssigt dårligste hold mod det bedste, da FC Nordsjælland i søndagens tidligere superligakamp tog imod FC Midtjylland.

Det er dog hjemmeholdet, der har trukket sig sejrrigt ud af de sidste to opgør mellem de to hold på Right to Dream Park i Farum, og søndag virkede hjemmeholdet også mest tændt fra kampens start.

Mesterskabsfavoritterne fra FC Midtjylland kunne slet ikke få spillet til at flyde, og efter et lille kvarter blev de straffet. Midtjyderne fik ikke afsluttet efter et hjørnespark, og så satte de lynhurtige Lasso Coulibaly og Simon Adingra afsted mod midtjydernes mål.

Kontramuligheden så egentlig ud til at løbe en smule ud i sandet, men med et hurtigt træk og en hård afslutning i toppen af målet sørgede Adingra for, at midtjydernes målmand, Élias Ólafsson, måtte indkassere karrierens først scoring i Superligaen.

Havde midtjydernes fans regnet med en reaktion i trods, så blev de skuffet, for det vedblev at være de rødblusede nordsjællænder, der sad på kampen, og efter en lille halv times spil kom de foran 2-0 på noget så sjældent for deres vedkommende som et hjørnespark.

Efter et kort hjørnespark hoppede FC Midtjyllands svenske højreback, Joel Andersson, på en finte fra Simon Adingra, der efterfølgende kunne finde den tidligere FC Midtjylland-spiller Mads Døhr Thychosen med en hård aflevering midt for mål, og så var nordsjællændernes føring fordoblet.

Reaktionen kom straks efter pausen fra Bo Henriksen, der valgte at foretage en tredobbelt udskiftning, og bare fire minutter senere bragte Superligaens topscorer, Junior Brumado, spænding tilbage i kampen, da han med sit sæsonmål nummer syv reducerede til 2-1.

Flere mål blev det dog ikke til for den store brasilianer, der ti minutter efter sin scoring blev skiftet ud til fordel for unge Victor Lind, men det skulle hurtigt vise sig at være en fin disposition af Bo Henriksen. Efter en fejl i FCN-forsvaret kombinerede udeholdets nyindkøb Marrony lynhurtigt med Joel Andersson og Victor Lind, der bare fire minutter efter sin indskiftning bragte balance i kampen.

Kampen bølgede herefter lidt frem og tilbage, men specielt gode målmandspræstationer i begge ender sørgede for, at der ikke blev scoret yderligere i kampen, og dermed måtte de to hold gå fra kampen med et enkelt point til hver – et resultat som ingen af holdene hverken kan være voldsomt tilfredse eller utilfredse med.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer