1 min læsningWilshere til Rice: Bliv i West Ham!

Den tidligere West Ham-spiller Jack Wilshere råder Declan Rice til at blive i West Ham i stedet for at skifte til en større klub.

1 min læsning
Declan Rice er en eftertragtet herre blandt flere storklubber. Foto: Scanpix/Ritzau.

Declan Rice har de seneste sæsoner været en nøglespiller for både West Ham og det engelske landshold, hvilket ifølge ESPN skulle have vakt interesse blandt topklubber som Manchester United og Chelsea.

Læs også:Ben Chilwell flugtede Chelsea tilbage på førstepladsen

Stod det til Declan Rices tidligere holdkammerat Jack Wilshere burde Rice blive i West Ham de kommende år.

– Jeg har spurgt Dec (Declan Rice, red.): Hvorfor skulle du forlade West Ham nu? Du er kaptain, i er med i Europa League og du får masser af spilletid. West Ham er et godt sted at være lige nu, fortæller Jack Wilshere til talkSPORT.

– Der kommer formentlig et tidspunkt, hvor Rice vil vinde titler og spille Champions League. Det er ikke utænkeligt, at han kommer til at spille Champions League med West Ham, men de kommer næppe til at vinde turneringen, sagde Wilshere.

Rice og West Ham skal søndag i aktion imod Everon på udebane i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer