1 min læsningKoeman åbner døren for Agüero-debut i weekenden

Sergio Agüero har stadig ikke fået sin debut for FC Barcelona siden skiftet fra Manchester City. Barcelonas træner, Ronald Koeman, fortæller, at Agüero muligvis er i truppen til weekendens kamp mod Valencia.

1 min læsning
Sergio Agüero kan komme i spil for første gang i Barcelona-trøjen på søndag. Foto: Scanpix/Ritzau.

Sergio Agüero kom til FC Barcelona fra Manchester City på en fri transfer i sommerens transfervindue. 

Den garvede topangriber har stadig til gode at få sin debut for sin nye klub, da en lægskade har holdt ham ude af spil. Men Barcelonas træner, Ronald Koeman, åbner nu døren for, at Agüero kan få sin debut i weekendens LaLiga-kamp mod Valencia.

– Han (Agüero, red.) er stadig ikke fysisk på toppen, og det er længe siden, han har fået spilminutter. Jeg overvejer, at have ham med i truppen i weekenden. Hans kvaliteter kan bidrage med en masse til holdet, fortæller Ronald Koeman ifølge Daily Mail.

– Det vigtigste er, at han kommer i bedre form, og det kan han komme ved at spille kampe, sagde Ronald Koeman.

Læs også: FC Barcelona meldes varme på endnu en Chelsea-forsvarer

FC Barcelona tørner søndag sammen mod Valencia i LaLiga, som Koeman tidligere har stået i spidsen for som træner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer