1 min læsningBrandvarme Haaland sender Dortmund på førstepladsen i sit comeback

Dortmund har erobret førstepladsen i Bundesligaen, efter de lørdag besejrede danske Marcus Ingvartsens Mainz med 3-1. Med fra start var Erling Haaland, der kronede sit comeback med to scoringer.

1 min læsning
Haaland fortsatte sin scoringsstime, da Dortmund besejrede Mainz. Foto: Ritzau/Scanpix.

Erling Haaland var igen at finde i Dortmunds startellever i kampen mod danske Marcus Ingvartsens Mainz, efter en muskelskade har holdt nordmanden ude af spil de sidste tre uger.

Det var Dortmund-veteranen Marco Reus, der åbnede ballet med sin scoring til 1-0 efter bare tre minutters spil.

Skaden så dog ikke ud til at have sat Haaland ud af kampform, da han fortsatte sin imponerende målform med sin scoring til 2-0 fra 11-meter-pletten. Haaland har nu nettet ni gange i blot seks kampe i Bundeligaen, hvilket gør ham til topscorer.

Læs også: Afsløring: Så meget kan Newcastle bruge når vinduet åbner

Ingvartsens holdkammerat Jonathan Burkardt fik pyntet på resultatet i kampens døende minutter med sin scoring til 2-1. Men Haaland var ikke færdig med at score, og han lukkede og slukkede kampen, da han scorede til slutresultatet 3-1 i den dybe overtid.

Sejren sender Dortmund op på førstepladsen i Bundesligaen.

Danske Yussuf Poulsen fik samtidig fuld spilletid for RB Leipzig i deres 1-1-remis mod Freiburg. Leipzig placerer sig med dagens resultat i midten af tabellen. 

Jesper Lindstrøm startede inde, men blev pillet ud i pausen, da Frankfurt tabte 1-2 til Hertha Berlin.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer