2 min læsningViborg og Silkeborg delte i porten i sandt oprykkerderby

På Energi Viborg Arena var der oprykkerkamp mellem Viborg og Silkeborg fredag aften. Kampen endte med et remis, som Viborg i retrospekt nok kan være mest tilfredse med.

2 min læsning
Der var lagt i kakkelovnen til en intens kamp mellem de to oprykkerdukse fredag aften. Foto: Henning Bagger Ritzau Scanpix

Der var dømt oprykkerderby, da Viborg tog imod Silkeborg i fredagens Superliga-kamp, der endte 1-1.

Hjemmebaneholdet måtte stille op uden deres normale førstevalg på målmandsposten, Lucas Lund, da den 21-årige keeper havde pådraget sig en skade med U21-landsholdet. Det gav superligadebut til den noget mere rutinerede og nyerhvervede keeper, Mikkel Andersen, der tidligere har stået for Randers, Lyngby og FC Midtjylland.

_____________________________________________
VIDSTE DU GODT?
Hey du kære fodboldfan. Vi har netop lanceret campo.dk’s nye app, som du kan finde i både App Store og Google Play.
_____________________________________________

Kampen var meget intens og bød på flere fine chancer i begge ender i de første 45 minutter, men ingen af holdene formåede at konvertere det til mål. Det var dog Silkeborg, der kom tættest på at score med tre skudforsøg på kassen, mens Viborg aldrig rigtig var tættere på end et ambitiøst saksespark fra Sebastian Grønning, der sejlede over målet.

Læs også: Mangeårigt medlem fra Viborgs officielle fanklub: Drømmer om top seks

Vi skulle derfor helt hen til anden halvleg før der blev lukket op for målposen. Målet kom efter en periode med Silkeborg-dominans, men til Silkeborg-træner Kent Nielsens store ærgrelse var der offside i situationen, eftersom Niklas Helenius skyggede for målmanden Mikkel Andersens udsyn i skudøjeblikket.

Kent Nielsen kunne dog se sit hold komme i front igen, da bolden efter et hjørnespark og noget klumpspil faldt for fødderne af Stefan Teitur Thordarson, der kunne bringe Silkeborg fortjent i front efter 64 minutters spil.

Men før Silkeborg-fansene havde jublet færdig, blev kuglen sparket ind i nettet i den modsatte ende. Det var frontangriberen, Sebastian Grønning, der kunne fejre sin Superliga-basse nummer fire og dermed gøre det til 1-1.

Kampen bølgede derefter frem og tilbage. Men der faldt ikke flere mål i opgøret, som Viborg nok kan være mest tilfredse med det ene point i.

Hop ind og følg campo.dk på Facebook og Instagram – og hold dig opdateret på fodboldverdenen døgnet rundt!

Læs også: Se de 20 nominerede spillere til Golden Boy-prisen





Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer