2 min læsningMangeårigt medlem fra Viborgs officielle fanklub: Drømmer om top seks

Viborg F. F.'s officielle fanklub hedder The Green Pride. Vi har i dag talt med Erna Pedersen, som har mere end 20 års anciennitet i fanklubben. Hun gør status over sæsonen 'so far' fra hendes og fanmiljøets perspektiv.

2 min læsning
Viborg møder i aften Silkeborg i Superligaen, der atter er tilbage efter landsholdspausen. Foto: Liselotte Sabroe Ritzau Scanpix

Fanklubmedlemmet Erna Pedersen på 69 år, der er bosat i Kjellerup, ser tilbage på de præstationer og ambitioner, som de grønblusede fra Viborg har leveret indtil videre og ønsker at opnå i indeværende superligasæson.

Superliga-bolden ruller igen her til aften, hvor Viborg hjemme tager imod Silkeborg i et vaskeægte oprykker-derby. En kamp, som Erna Pedersen ser som en ‘must win’ og som ville være den bedste start på weekenden, hvor hun i morgen fylder 70 år.

– Det ville være den bedste tidlige fødselsdagsgave, hvis de vinder i dag, siger hun med et smil på læben til campo.dk inden hun uddyber:

– Vi har generelt spillet nogle gode kampe i sæsonen, hvor vi ikke helt har fået de point i kampene, som vi ellers har gjort os fortjent til, nuancerer hun.

Læs også: Guardiola om Sterling: Er han ikke er glad her, må han træffe sin beslutning

_____________________________________________
VIDSTE DU GODT?
Hey du kære fodboldfan. Vi har netop lanceret campo.dk’s nye app, som du kan finde i både App Store og Google Play.
_____________________________________________

Hvad er ambitionerne for klubben i indeværende sæson, er det ‘bare’ at blive oppe og tror i på, at det lykkes?

– At blive oppe er klart første prioriteret, men jeg drømmer da om, at vi kan spille os tættere på top seks. En syvende eller ottendeplads vil være hæderligt.

Er der tillid Lars Friis og køber i ind på hans spilkoncept og iderigdom?

– Der er en meget stor tillid til Lars Friis. Generelt synes jeg, at vi (Viborg, red.) spiller kanon godt fodbold, som er seværdigt, forklarer hun og uddyber om betydningen af de mange unge lokale spillere, der bryder igennem for klubben:

– Det er fedt at nogle af de unge spillere i aktion. Det gælder særligt for Tobias Beck og Sofus Berger. Men det er også tydeligt at se, hvor nødvendigt det var med en opbygningsfase i 1. division. Det har virkelig været med til at modne spillerne, styrke konceptet og ikke mindst give ro i baglandet

Ser du, at i har brug for at hente forstærkninger ind i januar- transfervinduet?

– Fundamentet er der lige nu, men mister vi en type som Justin Lonwijk, har vi brug for at hente nogle nye kræfter ind til at forstærke holdet. Ellers ser det fornuftigt ud, siger hun afslutningsvis.

Du kan se kampen mellem Viborg og Silkeborg på TV3 Sport i aften kl. 19:00.

Hop ind og følg campo.dk på Facebook og Instagram – og hold dig opdateret på fodboldverdenen døgnet rundt!

Læs også: Campos fodboldekspert: Disse tre er Superligaens top og flop

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer