1 min læsningThomas Frank inden Chelsea-opgør: Vi går på banen for at vinde

Brentford FC og Chelsea FC møder hinanden lørdag i Premier League. Det er en kamp, som Brentfords manager, Thomas Frank, tror på de kan vinde.

1 min læsning
Thomas Frank
Thomas Franks Brentford havde to forsøg på stolpen i 0-1-nederlaget til Chelsea. Foto: Scanpix/Ritzau.

Efter knap 14 dages landskampspause, så vender den engelske Premier League tilbage denne weekend. Et af de opgør, der skal spilles, er kampen mellem Brentford FC og Chelsea FC.

Det er en kamp, hvor de forsvarende Champions League-mestre, Chelsea, er storfavoritter. Men står det til Brentfords danske manager, Thomas Frank, så er der masser af tro i hans London-mandskab:

– Jeg troede på, at vi kunne få noget ud af kampen mod Liverpool, og jeg tror også på, at vi kan få noget ud af kampen mod Chelsea. Oddsene for en sejr er mere på Chelseas side end den er på Brentfords, men jeg tror 100 procent på, at vi kan få noget ud af kampen, forhåbentligt tre point.

– Vi går ikke på banen på at lave en god præstation, gøre det godt, og alle vil så kunne lide Brentford. Vi går på banen i forsøget på at vinde, siger Thomas Frank til Brentford FC’s hjemmeside.

Læs også: Thomas Frank hylder Chelsea-spiller: Han er blandt de bedste forsvarsspillere i verden

Kampen mellem Brentford og Chelsea spilles lørdag den 16. oktober hjemme på Brentfords hjemmebane, Brentford Community Stadium, klokken 18:30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer