1 min læsningPayet: Arsenal bør give Saliba en chance

Marseille-spilleren Dmitri Payet undrer sig over, hvorfor Arsenal ikke har vist sin holdkammerat William Saliba større tiltro. Saliba kom til Arsenal fra Saint Etienne i 2019 for omtrent 200 millioner kroner, men har endnu ikke optrådt for Arsenals førstehold.

1 min læsning
William Saliba er udlejet til Marseille fra Arsenal indtil sommeren 2022. Foto: Scanpix/Ritzau.

William Saliba har været udlejet i flere omgange siden sit skifte til Arsenal fra Saint Etienne i 2019, og han har endnu ikke fået ét eneste spilminut for Arsenals førstehold i Premier League.

Dmitri Payet, der har spillet med Saliba i Marseille siden i sommer, forstår ikke, hvorfor Arsenal ikke har haft større tro på Salibas evner.

– Når man ser på, hvor godt han (Saliba, red.) har gjort det i denne sæson, forstår jeg ikke, at han ikke har fået chancen i Arsenal. Alle vores nye spillere har bidraget positivt til vores hold, men jeg må sige, at det er Saliba, der har imponeret mig mest, fortæller Dmitri Payet til L’Equipe.

Læs også: Viera om Arsenal-opgør: Det bliver følelsesbetonet, men fokus er på kampen

Også Marseilles træner, Jorge Sampaoli, er begejstret for Salibas ankomst.

– Han er en topspiller på sin position, og han er dygtig til at sætte spillet i gang fra bagkæden. Han er fremtiden i fransk fodbold, fortalte argentineren.

Saliba har bevist sit værd for Marseille i Ligue 1, hvor han har fået fuld spilletid i alle ligakampe. Marseille ligger på en foreløbig femteplads i den franske liga.

_____________________________________________
VIDSTE DU GODT?
Hey du kære fodboldfan. Vi har netop lanceret campo.dk’s nye app, som du kan finde i både App Store og Google Play.
_____________________________________________

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer