1 min læsningViera om Arsenal-opgør: Det bliver følelsesbetonet, men fokus er på kampen

På mandag drager Crystal Palace til det nordlige London for at møde Arsenal, og det bliver en speciel kamp for den nuværende Palace-træner, Patrick Viera, der har legendestatus hos The Gunners.

1 min læsning
Patrick Viera ser frem til at vende tilbage til Arsenal, når han som Crystal Palace-manager gæster Emirates mandag. Foto: Hannah Mckay Reuters/Ritzau Scanpix

Premier League-opgøret mellem Arsenal og Crystal Palace på mandag bliver mere end mere en fodboldkamp. Det er nemlig første gang, at Palace-manageren, Patrick Viera, skal møde sit gamle hold på udebane.

Den legendariske franske træner erkender til BBC, at der vil være en masse følelser forbundet med kampen, men at han har fuldt fokus på kampen.

– Alt fokus og koncentration er på at gøre en god figur (I kampen mod Arsenal, red.). Jeg ser virkelig frem til opgøret mod den klub, som jeg har optrådt for i ni år. Det er en klub jeg kom til som knægt og forlod som en mand, fortæller han og uddyber:

– Det er den klub (Arsenal, red.), hvor jeg har spillet det bedste fodbold. Så det er klart, at min tilbagevenden bliver følelsesbetonet. Men det kan jeg godt abstrahere fra, fordi det er drønvigtigt at vi spiller en god kamp og får point med derfra, afslutter den franske kulttræner.

Læs også: Gode United-nyheder: Wan-Bissaka har fået reduceret sin karantæne med én kamp

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer