1 min læsningOB’s sportsdirektør taler ud om fyringen af Jakob Michelsen

Michael Hemmingsen fortæller til programmet, Købmændenes Klub, hvorfor det endte med en fyring af Jakob Michelsen i foråret. Det var en svær beslutning, der måtte træffes, siger han blandt andet.

1 min læsning
OB slog Vejle med tenniscifre, da de mødte Vejle for to uger siden i Superligaen. Foto: Claus Fisker Ritzau Scanpix

Michael Hemmingsen taler ud om hele fyringsforløbet med den tidligere OB-træner, Jakob Michelsen. Det gør han i TV-programmet Købmændenes Klub, der bliver sendt på Discovery Plus.

Jakob Michelsen fik stukket en fyringsseddel i hånden i foråret, selvom han egentlig havde aftalt med klubben at blive kontrakten ud. Ind kom svenske Andreas Alm, der var ny mand ved roret.

Nu sætter Hemmingsen så nogle ord på, hvorfor det endte med et tidligere farvel til Michelsen:

– Jeg har det personligt ikke godt med at skulle gøre det – jeg synes ikke, det er spor rart – men jeg er i en position, hvor der skal træffes beslutninger en gang imellem, og jeg har selv prøvet at blive fyret som cheftræner, nuancerer sportsdirektøren og uddyber:

– Så det er ikke rart for begge parter, men det handler også om, at man må gøre det så kort og klart i forhold til, at det er en del af det at være cheftræner i en fodboldklub. Ser man bort fra den beslutning, man har truffet og det menneskelige, er det sådan, det sker, hvis resultaterne ikke er der, afslutter Michael Hemmingsen.

Læs også: Newcastle afslører: Steve Bruce står i spidsen for holdet i weekenden

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer