1 min læsningNewcastle afslører: Steve Bruce står i spidsen for holdet i weekenden

Der har længe været spekuleret i, om Steve Bruce også ville være manager i weekenden, når Newcastle spiller. Klubben har dog fredag bekræftet, at Steve Bruce forbliver på posten.

1 min læsning
Steve Bruce forbliver på posten som manager for Newcastle
Steve Bruce er stadig i spidsen for Newcastle, skriver engelske medier. Foto: Ritzau Scanpix

Mange engelske medier har spekuleret i, at Steve Bruce ikke ville fortsætte som Newcastle-manager. Men det gør han. Han står i hvert fald i spidsen for Newcastle i weekenden, når de møder Tottenham.

Det skriver flere engelske medier.

Den nye CEO og medejer i klubben, Amanda Staveley, siger ifølge BBC, at klubben ønsker at være tålmodig og at forandringer ikke sker over natten.

– Vi har haft ekstremt travlt hele ugen med at kigge på alt og på at lære folk at kende, og det er afgørende, at vi bliver ved med at være tålmodige i vores tilgang. Forandringer sker ikke over natten. Det tager tid.

– Vi mødte Steve og spillerne i mandags har givet dem tid og plads i denne uge til at fokusere på kampen søndag. Han (Steve, red.) har været professionel i vores snakke med ham og hans stab. Hvis vi laver ændringer, så bliver Steve den første, der får besked, og i mellemtiden ønsker vi ham tillykke med hans kamp nummer 1000 som manager, og vi er bag holdet, lyder det fra direktøren, der hentyder til Steve Bruces jubilæum som manager.

Newcastle har endnu ikke vundet i denne sæson. Holdet har kun tre point fra tre uafgjorte kampe.

Steve Bruce har blandt andre været manager i klubber som Aston Villa, Hull og Sunderland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer