2 min læsningFCK-stortalent sætter ord på sit gennembrud

Den 18-årige venstreback, Victor Kristiansen, fik debut for FCK for snart et år siden i Jess Thorups første kamp som cheftræner. Nu ser han tilbage på et begivenhedsrigt år, der også har budt på kampe på det danske U21-landshold.

2 min læsning
Victor Kristiansen har for alvor bidt sig fast i FCK's startopstilling i løbet af det seneste år. Foto: Liselotte Sabroe Ritzau Scanpix

Victor Kristiansen er for alvor stemplet ind som førsteholdsspiller i FCK på trods af sin unge alder. Han har faktisk været fast inventar på venstrebacken siden Jess Thorup tog over i klubben sidste år.

I et interview med FCK TV på klubbens egen hjemmeside, forklarer den unge talentfulde spiller, hvad han har lært af at spille kontinuerlig førsteholdsfodbold.

– Der er sket meget på mit første år i FCK. Det er gået hurtigere end jeg selv havde forventet. Jeg har haft nogle gode mennesker og trænere omkring mig. Særligt en spiller som Nicolaj Boilesen har taget mig under vingerne og lært mig meget, fortæller han.

_____________________________________________
VIDSTE DU GODT?
Hey du kære fodboldfan. Vi har netop lanceret campo.dk’s nye app, som du kan finde i både App Store og Google Play.
_____________________________________________

– Det er et år, der er gået over al forventning, fastslår Kristiansen, der uddyber om transitionen fra akademispiller til førsteholdsspiller:

– Taktisk har det ikke ændret sig særligt meget (at komme op i FCK’s trup, red.). Der er klart nogle ting, når vi spiller Europa i et helt andet land og en helt anden kultur i forhold til hvordan man agerer og er professionel. Der har jeg lært en masse af de andre spillere (…), siger Kristiansen ydmygt, der videre fortæller, hvor meget han nyder at spille i særligt Parken:

– Jeg nyder allermest bare at spille foran en masse mennesker, alle mine venner og familiemedlemmer, når de er i Parken og gøre dem stolte. Det er sgu bare fedt, afslutter han.

Hop ind og følg campo.dk på Facebook og Instagram – og hold dig opdateret på fodboldverdenen døgnet rundt!

Læs også: Mangeårigt medlem fra Viborgs officielle fanklub: Drømmer om top seks

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer