1 min læsningSpansk medie: Barca holder øje med Andreas Christensen

Andreas Christensen har været fast for mand for både Chelsea FC og det danske landshold i denne sæson. Ifølge en spansk avis, så er forsvarsspilleren nu måske på vej til FC Barcelona.

1 min læsning
Andreas Christensen
Andreas Christensen fik fejret den danske kvalifikation til VM med maner tirsdag aften. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Den danske forsvarsspiller Andreas Christensen har været godt kørende i denne sæson, hvor han har spillet størstedelen af Chelsea FC’s kampe, mens han har en nøglefigur på det danske landshold.

Ifølge det danske FC Barcelona-medie, fcbarcelona.dk, så fortæller mener Mundo Deportivo at vide, at FC Barcelona skulle have et godt øje til danske “AC”. Det skyldes, at hans kontrakt står til at udløbe i sommeren 2022, hvilket vil gøre ham gratis at hente for den økonomisk hårdtramte klub.

_____________________________________________
VIDSTE DU GODT?
Hey du kære fodboldfan. Vi har netop lanceret campo.dk’s nye app, som du kan finde i både App Store og Google Play.
_____________________________________________

Andreas Christensen har før været sat i forbindelse med den catalanske storklub, og denne gang vil klubben fra januar måned kunne kontakte danskeren helt frit, da spillere må forhandle med, hvem de vil, når deres kontrakt udløber inden for seks måneder.

Hop ind og følg campo.dk på Facebook og Instagram – og hold dig opdateret på fodboldverdenen døgnet rundt!

Læs også: Thomas Frank hylder Chelsea-spiller: Han er blandt de bedste forsvarsspillere i verden

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer