1 min læsningSkadet Østrig-stjerne misser måske El Clásico

Skaderne er væltet ind over Real Madrid. Og nu er David Alaba også blevet skadet efter mødet med det danske landshold i tirsdags. Frosvarsspilleren frygtes ude i både Champions League-kamp og El Clásico.

1 min læsning
David Alaba (tv., red.) og Østrig blev de små i nederlaget til Danmark i Parken. Kampen kastede en skade af sig til Real Madrid-spilleren. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Det er efterhånden svært at finde forsvarsspillere nok til startopstillingen i Real Madrid, da lazarettet af fyldt med defensive spillere i kongeklubben. Også David Alaba meldes nu skadet i knæet efter at være vendt tilbage fra Østrigs nederlag til Danmark i tirsdags i Parken. Han bliver scannet torsdag for at afgøre omfanget af skaden.

Dermed er hans deltagelse i Champions League-kampen mod Shakhtar Donetsk og El Clásico i fare. Det skriver Goal.

Læs også: Real-spiller kommer skadet hjem

Tidligere i dag kunne vi på campo.dk fortælle om en skadet Éder Militão, og i forvejen tæller skadeslisten flere forsvarsspillere såsom Daniel Carvajal, Ferland Mendy og Marcelo.

Real Madrid spiller Champion League-kamp mod Shakhtar Donetsk på tirsdag, mens det store opgør El Clásico mod FC Barcelona spilles den 24. oktober.

Læs også: Medie: Real Madrid går efter fransk verdensstjerne-duo

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer