Ingen slinger i valsen: Signe Bruun og Lyon udraderede Benfica

Lyon slog her til aften Benfica, i Champions Leagues Gruppe D, med slående 5-0. Signe Bruun kom også på banen til en lille halv times spilletid.

Lyon slog Benfica sikkert i aftenens Champions League-opgør. Foto: Adam Ihse AFP/Ritzau Scanpix

Lyon tog her til aften imod Benfica i kvindernes Champions League, hvor de stensikkert vandt 5-0 og dermed cementerer deres førsteplads i Gruppe D.

Lyon sad på det hele i kampens første halvdel, hvor det blev til to scoringer af henholdsvis Kadeisha Buchanan og Damaris Berta Egurrola Wienke. Selvom der var chancer til meget mere for hjemmebaneholdet, blev det ved stillingen 2-0 ved pausen.

_____________________________________________
VIDSTE DU GODT?
Hey du kære fodboldfan. Vi har netop lanceret campo.dk’s nye app, som du kan finde i både App Store og Google Play.

I anden halvleg fortsatte Lyon ufortrødent videre. Det gav pote efter 53 minutters spil, da Melvine Malard saksesparkede den i rusen til 3-0.

Kort derefter fik Lyon tilkæmpet sig et straffespark, som Catarina Macario med hiv og sving fik sat i nettet til 4-0.

Kampens første målscorer, Buchanan, ville gerne lege med igen, da hun efter 63 minutter gjorde det til 5-0.

Den tidligere Fortuna Hjørring-spiller, Signe Bruun, kom på banen efter 66 minutter, men på trods af nogle fine afleveringer og dybdeløb fra midtbanespilleren, endte kampen med de knapt så ydmyge cifre; 5-0.

Hop ind og følg campo.dk på Facebook og Instagram – og hold dig opdateret på fodboldverdenen døgnet rundt!