HB Køge tabte til overmagten

HB Køges kvinder spillede torsdag aften mod de forsvarende Women's Champions League-mestre, FC Barcelona. Her kæmpede Køge-mandskabet bravt og tabte snævert med 0-2.

HB Køge mod FC Barcelona
HB Køge måtte bruge mange kræfter i kampen mod FC Barcelona på at forsvare. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Torsdag aften skulle HB Køges kvinder i aktion for anden gang i Women’s Champions League-turneringen, hvor de endnu engang kom på en svær prøve, da de skulle møde de forsvarende mestre fra FC Barcelona.

Første halvleg viste HB Køge gode takter, hvor de et par gange var ved at komme frem til gode chancer. Mest på bolden sad det catalanske mandskab dog, mens de samtidig kom frem til flere gode muligheder.

HB Køge holdte flot stand og kunne imponerende gå til pause med 0-0 mod de spanske giganter.

_____________________________________________

VIDSTE DU GODT?
Hey du kære fodboldfan. Vi har netop lanceret campo.dk’s nye app, som du kan finde i både App Store og Google Play.

Anden halvleg startede på samme måde, som første sluttede. Barcelona klart mest på bolden, mens HB Køge kæmpede med at holde det spanske hold fra at score.

Efter 60 minutters spil lykkedes det desværre for HB Køge for det spanske storhold at få hul på bylden, da svenske Fridolina Rolfo sparkede bolden i mål til 0-1.

Resten af anden halvleg fortsatte på samme måde, hvor FC Barcelona af flere omgange kunne have scoret mod det danske kvindehold.

I kampens sidste minut begik HB Køges Selma Svendsen et straffespark, som FC Barcelonas Jenifer Hermoso scorede sikkert på.

HB Køge kan dermed være mere end tilfredse med torsdagens præstation i Women’s Champions League-turneringen, hvor det danske mandskab fik vist sig flot frem mod overmagten.

Hop ind og følg campo.dk på Facebook og Instagram – og hold dig opdateret på fodboldverdenen døgnet rundt!