1 min læsningDavid Nielsens søn afviser atter det danske U21-landshold

David Nielsens søn, Noah Jean Holm, har igen valgt at stille op for det norske U-21 landshold. Han fravælger dermed igen, at optræde i den rød-hvide dragt.

1 min læsning
Jesper Lindstrøm skal kigge langt efter Noah Jean Holm, der har fravalgt at spille for Danmark. Foto: Shutterstock Ritzau Scanpix

Den talentfulde spiller, Noah Jean Holm, der til dagligt tørner ud for Rosenborg, har valgt at spille for det norske U21-landshold, selvom han frit kunne vælge mellem Norge og Danmark.

Da han bliver spurgt til sin beslutning om at spille for Norges U21-landshold, fortæller han, at det ligeledes vil gælde for seniorkarrieren og det danske A-landshold:

– Det gør det, som tingene ser ud nu. Jeg har taget et valg, forholder mig til det og er rigtig glad for det. Jeg føler, der bliver satset meget på mig af NFF (Norges fodboldforbund, red.), siger Noah Jean Holm til VG og uddyber:

– I Danmark spiller de med én (på angrebspladsen, red.), mens Norge spiller med to. Jeg tænker ikke så meget på det. Danmark har også mange unge spillere, som er på vej frem. Jeg har bare fulgt mit hjerte og bestemt mig for Norge, afslutter han.

Læs også: Isaksen er månedens unge spiller i september

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer