3F Superligaen

Isaksen er månedens unge spiller i september

FC Midtjyllands offensivspiller, Gustav Isaksen, er blevet kåret til månedens unge spiller i Superligaen for september. Med kåringen scorer FC Midtjylland et vaskeægte kårings-hattrick for september.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har lutter sejre i Superligaen i september, og Gustav Isaksen har været fast mand på Bo Henriksens holdkort til alle fire kampe.

Den 20-årige offensivspiller har undervejs bidraget med ét mål og én assist i de fire kampe, og nu er han kåret til månedens unge spiller i Superligaen for september.

Isaksens holdkammerat, Raphael Onyedika, var også nomineret, ligesom William Bøving fra F.C. København, Albert Grønbæk og eric Kahl fra AGF samt Oliver Bundgaard fra Randers FC.

Det er et ekspertudvalg bestående af syv eksperter fra danske fodboldmedier, der har peget på Isaksen som vinder at prisen, der uddeles blandt spillere født i 2001 eller senere.

Tidligere vandt FC Midtjyllands målmand, Elias Olafsson, prisen for månedens spiller mens Victor Lind vandt prisen for månedens mål – begge ligeledes for september.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P