1 min læsningArteta: Gabriel Martinelli indgår i mine planer

Selvom Arsenals Gabriel Martinelli ikke har fået meget spilletid i denne sæson, er han fortsat en del af Mikel Artetas planer for fremtiden.

1 min læsning
Mikel Arteta råder over mange spændende unge spillere i Arsenal, men i denne sæson er det ikke blevet til meget græs under støvlerne for Gabriel Martinelli. Foto: Andrew Boyers Reuters/Ritzau Scanpix

Den unge brasilianske offensivspiller for Arsenal, Gabriel Martinelli, har ikke fået specielt meget spilletid i indeværende sæson, hvorfor en mulig udleje kunne rette op på den tilstand, men det afviser den spanske Arsenal-manager, Mikel Arteta.

Til Evening Standard fortæller han således, at Martinelli bestemt indgår i sine planer, men at flere skader har været med til at besværliggøre vejen til førsteholdstruppen for den brasilianske hurtigløber.

Læs også: Salah kåret til månedens spiller i Premier League

– (…) Jeg er meget glad for ham og vi har ikke i sinde at udleje ham eller noget, siger den karismatiske træner inden han supplerer:

– Han har spillet kampene mod både Brentford og Chelsea fra start, men desværre blev han skadet i sidste uge, så det sætter ham naturligvis tilbage i kampen om at spille fast. Selvom det er en mindre skade, er vi ikke klar over, hvor vidt han kan spille i mandagens kamp, uddyber han.

– Men vi har megen tiltro til ham, så vi bliver nødt til at give ham tid til at indfinde sig ordentligt på holdet, afslutter han.

Læs også: Ferguson roser tidligere rival Wenger

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer