Dansk Fodbold

Vi skal ikke hjem, vi skal til Qatar!

Det lykkedes – selvfølgelig gjorde det det. Hjulmand samt svende sikrede Danmark endnu en VM-slutrunde, og fodboldglæden gjaldede ud over...

Danmark er seedet i næstøverste lag. Alligevel kan landsholdet løbe ind i stærk modstand i Nations League. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Det lykkedes – selvfølgelig gjorde det det. Hjulmand samt svende sikrede Danmark endnu en VM-slutrunde, og fodboldglæden gjaldede ud over landet. Tilskuerne må ikke kaste med øl i Parken, men jeg skal da love for, at spillerne fik kastet med øl, da triumfen var i hus.

Nu går det for alvor løs med jammeren over Qatar, menneskerettigheder, døde stilladsarbejdere og fodboldens ansvar for at skabe en bedre verden.

Boykot!! Vi kan ikke støtte det regime!! Bliv hjemme og giv dem en lærestreg, alle de onde i ørkensandet og fodboldpamperne i FIFA og lamme politikere, der ikke får sagt fra!

Sådan lyder det allerede. Sådan vil det lyde i månedsvis. Og absolut intet vil ske. Qatar vil forsøge at overbevise verden om, at tilstanden for udenlandske arbejdere i landet allerede er blevet bedre. De fleste vil falde til patten, når vi nærmer os november 2022. Enkelte vil hårdnakket påstå, at de ikke vil se et sekund fra den slutrunde. Sidstnævnte vil primært være mennesker, der i forvejen ikke ser fodbold, men kun dukker op i den offentlige debat for at demonstrere, hvor gode de er.

Der vil nok også være en mindre demonstration i København, mens åbningskampen spilles. Men det er koldt i Danmark i november, så de fleste smutter ret hurtigt hjem igen.

Fodboldelskerne vil være på plads på pubber og barer og til storskærmsarrangementer i landets håndboldhaller. Vi har det med VM i Qatar, som cykelfolket har det med Tour de France. Alle ved godt, at ikke alt er helt fint i kanten. Men vi elsker sporten, så vi holder os for næsen.

Tusindvis af danskere vil tage turen ned i varmen og følge herrelandsholdets vej mod den VM-triumf, der MÅ vente forude. DENNE gang, siger man til hinanden. Det er NU, hvis vi nogensinde skal vinde VM. Og den oplevelse skal vi da have med!

Når bolden ruller, er alting glemt. Det vil handle om Frankrigs aktuelle styrke, Mæhles rush frem ad banen, en skadet spanier og hvor fantastisk det er, at CR7 stadig er med i en alder af 83 år.

Det bliver med andre ord et fedt VM. Jeg glæder mig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P