2 min læsningØstrigere: Der er en grund til at Danmark ikke har lukket mål ind

Mens der var fuld fart over festen i København, da dommeren tirsdag fløjtede kampen mellem Danmark og Østrig af, var det nogle mere slukørede østrigere, der kunne luske i omklædningsrummet.

2 min læsning
Skuffelsen var stor i den østrigske landsholdslejr. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ærgrelsen var til at få øje på i den østrigske lejr.

Nok var Danmark forud for VM-kvalifikationen favoritter til førstepladsen, men hos anden-seedede Østrig havde de næppe regnet med, at de med to kampe tilbage af kvalifikationen var helt ude af kampen om gruppens to øverste placeringer.

Det er ikke desto mindre tilfældet. Men selvom skuffelsen i den østrigske lejr er stor, så holder det dem ikke fra at rose den danske modstander, der tirsdag tildelte dem deres fjerde nederlag i gruppen.

– Der er en grund til, at Danmark efter otte kampen stadig ikke har lukket mål ind. Vi spillede i momenter ganske okay, men vi gjorde det svært for os selv ved at komme bagud. Danskerne er helt fortjent med ved VM, det behøver man ikke diskutere, siger den østrigske målmand Daniel Bachmann til Der Standard.

Læs også: Smal sejr sender Danmark til VM i Qatar 2022

Bachmann bakkes op af den østrigske landstræner Franco Foda.

– Den danske gruppesejr er absolut fortjent. Vi har hele tiden vidst, at Danmark var favoritter, men ikke desto mindre har det hele tiden været vores mål at blive etter eller toer, og det har vi ikke klaret, lyder det fra Foda, der dog har en sidste livline, han kan klynge sig til.

– Alligevel er der en mulighed for at komme i playoff igennem Nations League. Jeg er overbevist om, at når alle er top-klar, har vi en mulighed for at kvalificere os til VM, lyder det fra Foda.

Østrig vandt sidste år deres Nations League-pulje mod Norge, Rumænien og Nordirland. De skal nu håbe at Frankrig, Spanien, Italien og Belgien slutter som enten etter eller toer i deres kvalifikationspuljer, for så vil der blive en plads ledig i VM-playoffen til Østrig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer