1 min læsningRonnie Schwartz forlader Charlton

Den tidligere Superliga-topscorer, Ronnie Schwartz, skal ud at finde en ny klub. Den 32-årige angriber har i gensidig aftale ophævet sin kontrakt med League One-klubben Charlton Athletic.

1 min læsning
Ronnie Schwartz er færdig i London-klubben Charlton. Foto: Charlton Athletic

Det er aldrig blevet helt til den succes i engelsk fodbold, som både Ronnie Schwartz og Charlton Athletic havde håbet.

De to parter skrev i januar i år under på en kontrakt, der skulle holde den danske angriber i klubben til sommeren 2023, men sådan kommer det ikke til at gå.

Den tidligere profil i Superligaen har nemlig fået ophævet sin kontrakt, og han er således fri til at kigge sig om efter en ny arbejdsgiver. Det skriver Charlton Athletic på sin hjemmeside.

– Charlton Athletic og Ronnie Schwartz er blevet enige om en gensidig annullering af angriberens kontrakt. Alle i Chalton Athletic ønsker ham succes i hans fremtidige karriere, skriver den engelske klub.

Ronnie Schwartz nåede i sin tid i klubben 16 optrædener med et enkelt mål til følge, men i denne sæson har han ikke været i aktion for ’The Addicks’.

Den nordjyske angriber var senest i aktion for Charlton i marts, hvor han fik de sidste 11 minutter i kampen mod AFC Wimbledon.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer