1 min læsningEngland måtte nøjes med uafgjort hjemme mod Ungarn

England tog hjemme imod Ungarn, hvor de med en sejr kunne spille sig tæt på en VM-billet til Qatar. Det formåede det engelske landshold ikke, der måtte nøjes med uafgjort.

1 min læsning
Harry Kane og Gareth Southgate
Harry Kane hilser på sin træner, Gareth Southgate, efter sin udskiftning mod Ungarn. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

Det engelske landshold spillede tirsdag aften hjemme på Wembley, hvor de tog imod Ungarn i VM-kvalifikationens Gruppe I. Det var en kamp, hvor englænderne med en sejr kunne spille sig millimeter tæt på en VM-billet til Qatar i 2022.

Det blev dog ikke den start, som det engelske landshold nok havde håbet på. Efter 24 minutters spil scorede ungarske Roland Sallai på et straffespark, som Manchester United-spilleren Luke Shaw havde begået. Dermed var stillingen lige pludselig 0-1 til det ungarske mandskab.

Et lille kvarters tid senere var der dog balance i regnskabet, da Manchester Citys forsvarsspiller John Stones fik udlignet for det engelske landshold til 1-1.

Selvom det engelske mandskab havde knap en time til at få scoret et sejrsmål, lykkedes det dog aldrig. Dermed måtte The Three Lions nøjes med et enkelt point hjemme mod Ungarn.

I de to andre kampe, der blev spillet tirsdag aften i Gruppe I, mødte San Marino på hjemmebane Andorra. Her træk udebaneholdet det længste strå, da de vandt sikkert med 0-3. Ligeledes mødte Polen Albanien på udebane i en altafgørende kamp for det polske mandskab, hvis de ville bevare håbet om andenpladsen i Gruppe I.

Her lykkedes det for det polske mandskab at vinde med 0-1, hvilket betyder, at de erobrer andenpladsen fra Albanien i gruppen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer