1 min læsningTyskland klar til VM, mens Bale-løse Wales nærmer sig andenpladsen

Mandag aften var der gang i de europæiske VM-gruppespilskampe, hvor blandt andre Tyskland og Wales var i aktion.

1 min læsning
Tysklands A-landshold
Det tyske landshold fejrer en scoring mod Nordmakedonien. Foto: Nikolay Doychinov/AFP/Ritzau Scanpix.

Tyskland kunne mandag aften spille sig til VM som de første med en sejr over Nordmakedonien, mens Wales kæmpede for at holde fast i Tjekkiet i kampen om andenpladsen i Gruppe E.

De tyske verdensmestre fra 2014 leverede en rigtig god kamp mod Nordmakedonien i Gruppe J, hvor de var bedst på alle parametre. Det resulterede i en stensikker 0-4 sejr til Die Mannschaft, der med mandagens sejr er det første hold, som har kvalificeret sig til VM-slutrunden 2022 i Qatar.

I de to andre kampe i Gruppe J blev det til en vigtig sejr for Rumænien, der besejrede Armenien med 1-0. Det betyder, at rumænerne overtager Nordmakedoniens andenplads i gruppen. Kampen mellem Island og Leichtenstein var en kamp mellem de to bundhold. Her vandt det islandske landshold med hele 4-0 hjemme på Laugardalsvöllur i Reykjavík.

I Wales’ Gruppe E sad gruppens nummer et, Belgien, over i denne runde, da de søndag aften havde spillet bronzekamp i Nations League. De to andre kampe havde dog alligvel meget på spil, da både Wales og Tjekkiet var tvunget til sejr i forsøget på at få gruppens andenplads.

Her leverede begge hold, hvor Tjekkiet i kampen mod Hviderusland vandt med 2-0 på udebane, mens et Bale-løst Wales besejrede Estland med 0-1. Det walisiske landshold har dog en kamp i hånden, hvilket betyder, at de kan spille sig alene på gruppens andenplads, hvis de får point med fra den manglende kamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer