1 min læsningSouthgate: Manchester City-skifte har udviklet Grealish

På et pressemøde forud for Englands VM-kvalifikationskamp i Gruppe I mod Ungarn, snakkede landstræner Gareth Southgate om, hvordan Jack Grealish har udviklet sig som spiller siden sit skifte til Manchester City denne sommer.

1 min læsning
Gareth Southgate
Gareth Southgate under Englands kamp mod Andorra i VM-kvalifikationen. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

I denne sommers transfervindue hentede de engelske mestre Manchester City midtbanespilleren Jack Grealish i Aston Villa for svimlende 117,5 millioner euro.

På det engelske landsholds pressemøde forud for kampen mod Ungarn i VM-kvalifikationen, fortalte landstræner Gareth Southgate, hvordan han synes, at Grealish’ skifte til City har været med til at udvikle ham:

– Konsistensen. Hans slutprodukt. Man skal separere den sidste måned, hvor han har været i Manchester City med hans periode i Aston Villa.

– Så at komme ind til os, lære hvordan vi arbejder, og hvordan vi gerne ville spille. Han har arbejdet på en anden position end sin normale, hvor han har udviklet sig meget. Og han har udviklet sig igen med de redskaber, han har fået i Manchester City.

– Han har fået en masse selvtillid af at være i den her gruppe, og at en klub ville betale så mange penge for ham, siger Gareth Southgate ifølge BBC på det engelske landsholds pressemøde.

Læs også: Southgate: Phil Foden har potentiale til at blive en unik spiller for os

Gareth Southgate og resten af det engelske landshold møder tirsdag Ungarn i den europæiske VM-kvalifikations Gruppe I klokken 20:45.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer