2 min læsningSchmeichel om Østrig-kampen: Det er en kæmpe finale for os

Selvom det danske landshold rider på en succesrig bølge for tiden, forlanger både landstræneren Kasper Hjulmand og målmandsprofilen Kasper Schmeichel, at der er fuldt fokus forud for kampen mod Østrig i morgen.

2 min læsning
Landstræner Kasper Hjulmand, Andreas Christensen, Kasper Schmeichel under pressemødet Hotel Marienlyst, mandag den 11. oktober 2021. Foto: Liselotte Sabroe Ritzau Scanpix

Danmark møder i morgen Østrig i Parken. Det er et opgør, som den danske landstræner, Kasper Hjulmand, ser frem til og ingenlunde ser som en ‘walk over’, mens Kasper Schmeichel melder sig ind i koret og forlanger fuldt fokus.

– Vi ser selvfølgelig frem til kampen. Vores modstander, Østrig, er et godt hold. Det ved vi, og vi ser det på ingen måde som en let kamp. Østrig har bygget et godt hold op gennem flere år, siger Kasper Hjulmand på Herrelandsholdets pressemøde, der netop er sendt på TV2.

Landstræneren ser da også frem til, at spille for et fyldt Parken igen efter turen til Moldova:

– Vi kan ikke vente på at komme ind på vores stadion igen. Det har været en fornøjelse, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få et godt resultat, konstaterer Kasper Hjulmand. 

Læs også:
Kim Milton om Mbappés sejrsmål: I mine øjne var der offside

Kasper Schmeichel, der netop er blevet nomineret til målmandsprisen Lev Yashin Award, forlanger ligeledes fuldt fokus forud for kampen, som han kalder for en finale:

– I morgen er en kæmpe finale for os. Jeg tror, det bliver en svær kamp for os. Men vi bliver nødt til at spille kampen (mod Østrig, red.). Vi skal ikke spille med følelser om, hvad vi kan opnå. Vi skal spille, som var det hvilken som helst anden kamp, fastslår Kasper Schmeichel på pressemødet inden han uddyber:

– Hvis man fjerner noget fokus, mister man lidt. Og på det her niveau er det nok til at tabe, afslutter den danske målmand, der har hold buret rent i de seneste syv landskampe.

Du kan se kampen klokken 20:45 på Kanal 5.

Læs også: Southgate: Phil Foden har potentiale til at blive en unik spiller for os

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer